--> -->

Et høreapparat behøver ikke være dyrt

​Tænker du, at det er en dyr affære at købe høreapparater hos et privat hørecenter? Det behøver det absolut ikke at være.

Der findes i dag mange forskellige slags høreapparater, så alt afhængigt af, hvor meget høreapparatet skal kunne for at hjælpe dig med at høre bedre, vil prisen være derefter.

Kan jeg få tilskud til høreapparater?

Har du en hørenedsættelse, som gør, at du har brug for høreapparater, kan du få hjælp til betalingen med et offentligt tilskud. Tilskuddet kan du søge i den region du bor i, og kravet er blot, at du har en behandlingskrævende hørenedsættelse, og at det er mere end 4 år siden, at du sidst fik tilskud til høreapparater.

Hvor stort er tilskuddet?

​Selve tilskuddet er et fast beløb, som ikke er afhængig af hverken formue eller indkomst. Tilskuddet i 2020 udgør DKK 4.159,- for ét apparat og DKK 6.537,- for to høreapparater. Det betyder, at hos VelLyd kan vi tilbyde høreapparater fra DKK 0,- og op til DKK 18.000,-

Hvordan får jeg tilskud til høreapparater?

Når du køber dine høreapparater hos VelLyd, får du hjælp før, under og efter hele forløbet. Det indebærer også, at vi naturligvis hjælper dig med alle ansøgninger til region og kommune, så du blot kan fokusere på at afprøve dine høreapparater – og nyde at høre igen.

​Kontakt os

Hos VelLyd får du høreapparater uden dikkedarer! Kontakt os i dag og få en tid til gratis høretest. Så er du allerede godt på vej til at høre bedre.​

Vi hjælper dig hele vejen

Hos VelLyd har vi udvalgte leverandører, så du får høreapparater af den bedste kvalitet. Vi har altid et høreapparat, der passer til dine behov og dit budget. Vi sammenligner det ofte med, når du skal købe en bil. Der er forskel på, om du køber en Ferrari eller en Ford.

Du bestemmer helt selv, hvilket slags høreapparat, du gerne vil have. Vi er med dig gennem hele forløbet og vejleder dig ud fra dine høremæssige udfordringer.​

Firmaoplysninger

VelLyd

v/ Keld H. Stenbak

Vejgård Møllevej 3

9000 Aalborg

​CVR: ​39019566

Kontakt os​

E-mail: ​kontakt@dinvellyd.dk

Telefon: ​2131 8558

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt