--> -->

​Høretest i vante og trygge omgivelser

Har du en mistanke om, at din hørelse ikke længere er, som den burde være, så er det første skridt at få foretaget en høretest. Vores høretest er altid gratis og uforpligtende.

Vi ved af erfaring, at det handler om både tillid og tryghed, når du skal vælge et nyt høreapparat, og derfor kommer vi ud til dig i Aalborg, Nørresundby, eller et andet sted i Nord- og Midtjylland. Vi foretager både høretest, samtale og tilpasning hjemme hos dig – i dine vante og trygge omgivelser. Hos os får du altid en grundig, personlig men også uvildig rådgivning i forhold til dit valg af høreapparater.

Vælg din høreapparatspecialist med omhu. Hos VelLyd er du i trygge hænder.

Hvordan foregår det?​

VelLyd er dit mobile hørecenter, der kommer ud til dig, og det du kan forvente er

1.

Vi foretager altid en grundig høretest.

2.

Vi tager herefter en god snak med dig omkring din dagligdag og dine hørebehov. Herefter kan vi vejlede dig omkring valg af høreapparater.

3.

Vi tilpasser høreapparaterne hjemme hos dig og foretager de nødvendige justeringer undervejs.

4.

Du får lov til at prøve dine nye høreapparater gratis og uforpligtende i 14 dage. Vi anbefaler, at du altid afprøver to forskellige slags.

5.

Er der brug for at få taget aftryk af dine ører, klarer vi naturligvis også det.

6.

Vi hjælper dig med alle ansøgninger til kommune og region.

7.

Vi tilbyder 4 års garanti og fri service, så du altid kan få hjælp efter dit køb.

8.

Vi hjælper med at bestille batterier, så du ikke skal tænke på det undervejs.

Høretest udføres af erfaren hørespecialist

Hos VelLyd er det hørespecialist Keld H. Stenbak, som kommer hjem til dig. ​Keld er udlært fra Høreklinikken/Audiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital og har i over 10 år været ansat hos private udbydere blandt andet i Aalborg, Frederikshavn, Støvring og Hobro.

Med et besøg af Keld kan du altid forvente at blive lyttet til, og du vil også møde ham igen efter dit køb, fordi du får fri service med.

Henvisning – når du skal have høreapparater for første gang

Skal du have høreapparater for første gang, sørger vi for en konsultation med vores tilknyttede ørelæge. Herefter vil du blive henvist til det videre forløb. Vores ørelæge har mange års erfaring inden for audiologien, som bl.a. Overlæge på Audiologisk afdeling/Høreklinikken og som audiologisk konsulent, og vil uvildigt vejlede dig omkring dine muligheder for at høre bedre.

Du har derfor ikke brug for en henvisning for at få tilskud til høreapparater, inden du kontakter os. Vi tilbyder altid meget kort eller ingen ventetid, så du hurtigt kan komme i gang med at afprøve høreapparater. 

Bestil en tid hos os

Kontakt os allerede i dag, for at bestille tid til en uforpligtende høretest, eller for at høre nærmere om forløbet. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen. Vi kan træffes på telefon 21 31 85 58 og e-mail kontakt@dinvellyd.dk.

Vi ser frem til din henvendelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

VelLyd

v/ Keld H. Stenbak

Vejgård Møllevej 3

9000 Aalborg

​CVR: ​39019566

Kontakt os​

E-mail: ​kontakt@dinvellyd.dk

Telefon: ​2131 8558

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt